×
Algemeen

De geconnecteerde keuken van èggo

Bedien je apparaten met je tablet of telefoon


Een recept volgen op je tablet is tegenwoordig een koud kunstje. Voortaan kan je in de èggokeukens met geconnecteerde toestellen ook de baktijd van je taart in de gaten houden vanuit je luie stoel, je oven uitschakelen en toch bij je vrienden blijven zitten, of het beste programma voor je vaatwas kiezen met één simpele klik op je scherm. Vaak verstrooid ? Je geconnecteerde apparaten waarschuwen je als de deur van de koelkast open is blijven staan, of wanneer je vaatwastabletten moet bestellen.

Je keuken in zakformaat


Je bent in de winkel en twijfelt of je kaas of melk nodig hebt ? Met de nieuwste camera’s kan je voortaan de inhoud van je koelkast zien op je smartphone. En om geen tijd meer te verliezen kan je de oven al aanzetten op weg naar huis. Van je bezoek weet je hoe ze hun koffi e willen, en vanaf nu kent ook je koffi emachine hun voorkeur. Registreer de informatie gewoon op je smartphone of tablet, en verstuur ze dan naar je intelligente koffi emachine. Liever lekker makkelijk ? Stuur recepten dan rechtstreeks van je smartphone naar je oven, die automatisch weet wat hij moet doen.

Overal en altijd geconnecteerde toestellen


Als je je geconnecteerde èggo-keuken aanstuurt vanop je scherm, zorg er dan voor dat je tablet of smartphone steeds opgeladen is ! èggo biedt daarom een hele waaier aan oplossingen om je digitale toestel in de aanslag te kunnen houden.

In samenwerking met BOSCH

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019