×
Vaatwasser

Flexibiliteit voor behandeling van bestek

Het intelligente 3D-besteklade+ programma is variabel in te stellen. Breedte, hoogte en diepte zijn variabel en passen zich aan op elke belading. Dankzij de inklapbare rijen punten in het midden hebt u meer plek voor grote stukken bestek, zoals saladecouverts of vleesmessen. Door de verstelbare delen aan de zijkant kunt u zelfs in het bovenrek glaswerk met lange stelen plaatsen. Een flexibel pluspunt voor perfecte reinigingsresultaten.

Ruimte optimaal benutten


Bij alle Miele-vaatwassers kan het bovenrek kinderlijk eenvoudig in hoogte worden versteld – ook in schuin geplaatste positie. In totaal zijn er negen standen mogelijk. Zo kunt u de ruimte in de vaatwasser altijd optimaal benutten.

Zodat er niets stuk kan gaan


Optimale plaatsingsmogelijkheden voor glazen: In hoogte verstelbare glazensteunen en een speciale glazenbeugel1 in het onderrek bieden glazen met een lange steel optimale steun – voor een perfecte, behoedzame reiniging.

Product : MIELE G665SCVI XXL

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019