×
Kookplaat

Induction Flex

Eén kookzone. Alle vrijheid.


De nieuwe kookplaten met flexInduction.
Wees even flexibel als uw leven veelzijdig is. Als u wilt koken als een professional, heeft u bepaalde ingrediënten nodig. De belangrijkste zijn een gevoel voor timing, precisie en flexibiliteit. Daarom bieden de nieuwe Siemens inductiekookplaten ze alle drie. Met de inductiekookplaten bent u klaar voor elke situatie en kunt u uw creativiteit ruimte geven wanneer u dat wilt.

Flexibele kookplaten. Voor flexibel koken.
Potten en pannen zijn net zo divers als de gerechten die u ermee wilt bereiden. De flexInduction kookplaat van Siemens kunt flexibel aanpassen. Naast twee traditioneel geschikte kookzones zijn er rechthoekige inductiekookzones die gecombineerd kunnen worden tot een grotere zone. Zo kunt u al uw kookgerei plaatsen waar u maar wilt.

FreeInduction
Wilt u nog meer vrijheid bij het koken? Op de Siemens freeInduction kookplaat kunt u uw kookgerei onafhankelijk van de kookzones overal op de kookplaat plaatsen. De inductiekookzone herkent onmiddellijk het aantal potten en pannen, de grootte en positie ervan en activeert de kookzones precies daar waar het nodig is.

U bedient de freeInduction kookplaat via een TFT-display met aanraakscherm. U ziet precies wat er op uw kookzone gebeurt, in hoge resolutie en in kleur.

Product : BOSCH PXY875DE3E

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019