×
Oven

Je dagelijkse leven zal nooit meer hetzelfde zijn

Met de Home Connect-app heb je meer tijd voor de dingen die voor jou echt belangrijk zijn. Gedaan met vervelende tijdverspilling. Met Home Connect regel je je huishouden onafhankelijk van tijd en plaats

Thuiscomfort. Silicon Valley in je huis.


De nieuwe huishoudtoestellen van Bosch met Home Connect brengen totaal nieuwe mogelijkheden in je huis. Je kunt nu al je toestellen via je smartphone of tablet van op afstand sturen en bewaken en zo je leven heel wat makkelijker maken – en uiteraard bereik je perfecte resultaten.

 

Uw toestel speelt nu ook een rol in uw huishouden.


We weten allemaal dat communicatie essentieel is voor een comfortabel dagelijks leven. De huishoudtoestellen van Bosch, uitgerust met Home Connect, zijn ontworpen om uw leven makkelijker te maken. Home Connect is ontworpen als open systeem, zo bent u steeds een ervaring rijker en ontdekt u de nieuwste functies. U kunt bijvoorbeeld recepten onmiddellijk naar uw Bosch oven sturen, die dan automatisch de ideale instelling aanneemt voor een perfect resultaat. U heeft zo meer tijd voor wat echt telt in het leven, zoals een goed gesprek.

Het beste ingrediënt voor elk gerecht.


Je oven maakt niet alleen de heerlijkste maaltijden klaar, maar ontvangt ook de beste recepten van je mobiele toestel. De Home Connect-app geeft je toegang tot een hele wereld slimme recepten. Bovendien kun je je favoriete gerecht in je app opslaan, zodat je oven precies de juiste instellingen heeft wanneer hij met het koken begint. Ze maakt bakken en koken zo veel makkelijker en je krijgt perfecte resultaten.

 

Word de beste kok die je ooit hebt gekend.


De beste koks kennen de beste trucs. Maak van jezelf een expert – met je oven met Home Connect. Via je mobiele toestel krijg je heel veel tips en trucs, en de meest belangrijke informatie over de meest gebruikelijke ingrediënten. Ben je al een expert? Geen probleem – er is steeds ruimte om bij te leren.

Product : Oven BOSCH HBG676ES6

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019