×
Koelkast

Koelkast : de toekomst is vandaag.

Food Showcase: organisatie anders bekeken


ShowCase
Dit vak bevindt zich achter de eerste deur en zorgt ervoor dat je snel bij de voedingsmiddelen kan die je vaak gebruikt.

InnerCase
De InnerCase is beschermd door een Metal Cooling-deur en bevindt zich achter de Showcase. Dit is de plek waar je doorgaans de producten bewaart die vers zijn en meer plaats innemen.

Family Hub: de slimme koelkast


Beheer van je voeding
Waar je ook bent, welk tijdstip het ook is, met je smartphone kan je op elk moment de inhoud van je koelkast checken dankzij de Innerview camera’s. Je koopt dus alleen nog maar wat je nodig hebt.

Een geconnecteerde familie
Het Sticki-systeem centraliseert de agenda’s van alle leden van de familie en maakt het mogelijk om elkaar te lokaliseren en om elkaar in real time berichten te sturen.

Een cool entertainment-systeem
Family Hub bevat heel wat entertainende applicaties en een luidspreker van hoge kwaliteit. Je hebt geen andere toestellen meer nodig om naar muziek of naar de radio te luisteren, of om video’s of tv te kijken !

In samenwerking met Samsung

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019