×
Afzuigkap

Mood, sfeervol object in combinatie met recirculatie.

De grenzen tussen woonkamer en leefruimte vervagen steeds meer. Novy speelt hierop in met toestellen die hun functionaliteit verbergen in een bijzonder ontwerp. Mood van Novy bijvoorbeeld is niet alleen een gependelde afzuigkap, maar ook een verlichtingsarmatuur en sfeermaker. Met zijn verfijnde vormgeving en bijzonder stille werking een opvallend onopvallende afzuigkap.

Uitgangspunt van Mood is een dubbele functionaliteit: verlichten en afzuigen. Mood is uitermate geschikt om boven een kookeiland te laten pendelen, waarbij de onaandachtige bezoeker niet zal merken dat het om een afzuigkap gaat. Mood is dan ook een veelzijdig verlichtingsobject. Je kunt niet alleen de lichtintensiteit van de energiezuinige ledstrips laten variëren, je hebt ook de keuze tussen een koud functioneel wit licht of warme, sfeervolle wittonen. De Soft On/Off-toets zorgt voor het geleidelijk in- en uitschakelen van de verlichting.

Naast verlichtingsobject is Mood ook een krachtige, maar toch bijzonder stille afzuigkap. Achter zijn strakke look gaat een ingenieuze techniek schuil. Aan beide kanten van de afzuigkap nemen filters alle vetdeeltjes op. De filters bovenaan in de afzuigkap absorberen alle geurtjes en dampen en brengen ze gezuiverd terug in de keuken. Die recirculatietechniek maakt een afvoer naar buiten overbodig, waardoor er minder warmteverlies ontstaat en je ook minder energie verbruikt.

Product : NOVY MOOD

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019