×
Afzuigkap

NOVY CLOUD – De afzuigkap voor passieve woningen

Met Cloud in uw keuken creëert u een open ruimte zonder storende elementen. De fijne belijning en het strakke design zorgen niet enkel voor een zuivere vormgeving, maar garanderen bovendien een optimale efficiëntie. Deze afzuigkap verhuis je eenvoudig mee van woning tot woning en kun je dankzij de recirculatietechniek zowat overal monteren. Ideaal ook voor kleinere ruimtes.

Dankzij zijn hoogte van amper 7,9 cm oogt deze afzuigkap bovendien heel subtiel en blijft er ruimte voor een originele keukenplanning. De afzuigkap heeft geen afvoer naar buiten, maar werkt met recirculatietechniek. De vernuftig ontworpen aerodynamische binnenkant garandeert dat alle dampen eenvoudig naar de vet- en geurfilters stromen. De afzuigkap filtert dan de kookdampen, geurtjes en vetdeeltjes, en brengt ze daarna schoon terug in de ruimte. Cloud heeft bovendien ook een bijzonder stille werking. Dat kan doordat de twee motoren ingenieus verwerkt zitten in een silent body.

Cloud brengt ook de nodige sfeer in de keuken. De subtiele ledstrip in de volledige contour van de afzuigkap past zich, net zoals Mood, aan de stemming van het moment aan. Naast een perfecte lichtspreiding van het kookoppervlak schep je met de juiste hoeveelheid licht de juiste sfeer voor, tijdens en na het koken.

Product : NOVY CLOUD

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019