×
Oven

Oven van SMEG; het verschil zit in de details

De talloze inbouwovens in het assortiment van Smeg hebben een geraffineerd design en zijn ontwikkeld om de beste prestaties, optimaal gebruiksgemak en totale veiligheid te bieden.

De ovens van Smeg zijn vervaardigd uit meerdere materialen, zoals roestvrijstaal, glas en emaille, die op een perfecte manier met elkaar worden gecombineerd.De ovens van Smeg onderscheiden zich niet alleen door het bijzondere design, maar ook doorde afmetingen, functionaliteit en gebruiksgemak. Het uitgebreide assortiment ovens van Smeg bestaat uit o.a. pizzaovens, conventionele ovens, multifunctionele ovens en pyrolyse ovens. Daarnaast biedt Smeg ook compacte stoomovens, magnetrons, en combi-magnetrons.

Smeg ontwikkelt haar producten met het oog op duurzaamheid en biedt ovens die tot wel 20% minder energie verbruiken dan energieklasse A. Daarnaast staat gebruikscomfort voorop bij Smeg en daarom zijn alle ovens eenvoudig in gebruik.

 

Esthetische lijnen Victoria : LIEFDE VOOR TRADITIE EN AANDACHT VOOR DETAILS


Het design van de Victoria-lijn is gericht naar die consumenten voor wie een hartelijke ontvangst en het creëren van een welkome atmosfeer belangrijk is. Plaatsen waar het aangenaam vertoeven is, waar rust, geluk en blijdschap de ruimte vullen, waar de tijd lijkt stil te staan en waar de passie voor lekker eten duidelijk wordt in de kleinste details.

De functionele en harmonieuse stijl van dit fornuis wordt benadrukt door de keuze van de gebruikte materialen, de afwerking en de creatieve toetsen zoals de opstaande rand met SMEG-logo in jaren’50 stijl en de glinsterende chroom bedieningsknoppen.

Oorspronkelijk enkel verkrijgbaar in traditioneel zwart en crèmekleur worden deze fornuizen nu ook voorgesteld in Silver en in verschillende pasteltinten die de hoge kwaliteit van de materialen en het exclusieve design van elk SMEG-product benadrukken.

Product : SMEG SF6903N

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019