×
Oven

Oven

De oven van vandaag heeft heel wat gewonnen aan esthetiek en functionaliteit. Hij zit niet meer verstopt onder het werkblad maar wordt geïntegreerd in een hoge kolomkast voor meer gebruiksgemak en veiligheid. Hij bestaat in verschillende breedtes en hoogtes en combineert verschillende bereidingsfuncties. Aarzel niet om er twee naast elkaar te plaatsen en een design te kiezen dat bij de stijl van je keuken past.

Traditionele en heteluchtoven


Een traditionele oven verwarmt de lucht met twee elektrische weerstanden op de boven- en de onderzijde. Hij is heel handig om te garen en te braden maar moet vrij lang voorverwarmd worden. De heteluchtoven doet warme lucht circuleren met een ventilator in de achterwand. De menglucht zorgt voor een homogene bereiding, ook wanneer je twee schotels samen in de oven zet.


De stoomoven, heel populair in de keuken


Koken met stoom, een van de oudste bereidingswijzen ter wereld, wordt tegenwoordig erkend als de gezondste en meest smaakvolle manier om groenten, vlees en vis te bereiden. Aroma’s, kleuren en vitamines worden bewaard. Rechtstreeks aangesloten op het waterleidingnet of op een reservoir, er bestaan verschillende modellen. Jouw èggokeukenspecialist maakt je wegwijs in al onze partnermerken.


Combiovens


Combiovens bieden verschillende functies in één toestel en zorgen zo voor plaatswinst. Met een microgolfovenfunctie, een grillfunctie en traditionele warmte beschik je over al het nodige voor jouw bereidingen !

Jouw oven als nieuw zonder moeite


Pyrolyse is de meest performante reinigingstechniek voor ovens. Het werkt volgens het principe van trage verbranding op hoge temperatuur (475°C) van het vuil dat na het gebruik van de oven achterblijft. Wanneer de oven gereinigd is, moet je de achtergebleven assen alleen nog wegvegen met een vochtige spons en je oven ziet eruit als nieuw.

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019