×
Oven

Uw assistent in de keuken ? Uw oven!

De oven met inbouwmicrogolfoven, pulseSteam functie en sensoren voor optimale kookresultaten.

 

  • Microgolfoven en pulseSteam functies: voor een maximum aantal opties.
  • TFT TouchDisplay Plus: optimale leesbaarheid en intuïtief gebruik.
  • roastingSensor en bakingSensor: meten het exact moment wanneer het bakken gedaan is.
  • activeClean: het automatische systeem voor een moeiteloos schoonmaken.
  • cookControl Plus: gegarandeerd succes van talrijke gerechten.

cookControl Plus: Voorgeprogrammeerde instellingen voor de beste resultaten.


Koken als een professional - en zonder veel moeite? Dankzij innovatieve technologie kan dat. Met cookControl Plus heeft Siemens een kookboek in de oven ingebouwd.

 

De cookControl Plus functie in uw oven of kookplaat biedt voorgeprogrammeerde instellingen voor de perfecte bereiding van verschillende gerechten. U kiest gewoon een gerecht en voert het gewicht in. De oven of kookplaat doet de rest. Met cookControl Plus krijgt u altijd de beste kookresultaten, voor tal van gerechten.

 

Eén oven, tal van functies.


Het is nu nog makkelijker om perfecte gerechten te bereiden, met de pulseSteam-functie en geïntegreerde microgolfoven van Siemens. De pulseSteam-functie voegt regelmatig stoom toe aan de verwarmingsmethode. Het vocht verdampt op het oppervlak van het gerecht, waardoor de buitenkant knapperig wordt en de binnenkant heerlijk mals blijft.

Met de geïntegreerde microgolfoven van Siemens kookt, ontdooit of verwarmt u gerechten in een handomdraai, en dat gewoon in de oven. Zo heeft u meer ruimte in uw keuken en meer vrijheid tijdens het koken, want u heeft geen aparte microgolfoven meer nodig.

 

De juiste temperatuur, meteen. Siemens ovens met de functie snel voorverwarmen.


Nooit meer lang wachten tot uw oven de juiste temperatuur heeft! Activeer wanneer nodig gewoon de functie snel voorverwarmen - het antwoord van Siemens op lange wachttijden tot de oven voorverwarmd is.

Door verschillende verwarmingselementen tegelijk te activeren, bereiken Siemens ovens met snel voorverwarmen buitengewoon snel de gewenste temperatuur. U bespaart er tijd mee en krijgt sneller wat u wilt - heerlijke pizza, zalige cake, noem maar op.

 

ActiveClean® automatische zelfreiniging. Voor de perfecte keuken.


Nu kunt u nog meer genieten van uw maaltijden. Dankzij activeClean® hoeft u de oven niet meer zelf schoon te maken. Met één druk op de knop maakt de oven zichzelf schoon. Met een proces dat pyrolyse heet, wordt de oven verwarmd tot heel hoge temperaturen, waardoor voedselresten tot as verbranden. Daarna kunt u de oven gewoon schoonvegen. Dat is niet alleen de meest doeltreffende manier om de hele ovenruimte - inclusief de nieuwe pyrolysebestendige roosters en rails - schoon te maken, maar ook de beste. activeClean® zorgt ervoor.

 

Past zich aan uw behoeften aan. Het TFT-Touchdisplay Plus.


Het TFT-Touchdisplay Plus maakt het u gemakkelijk. De bediening van uw oven wordt kinderspel door de gebruiksvriendelijke menustructuur en het eenvoudige aanraakscherm. Laat uw iQ700 oven u leiden door de uitgebreide menukeuzes en pas de instellingen aan uw kookgewoonten aan. Makkelijk met TFT-Touchdisplay Plus.

Met de gebruiksvriendelijke menunavigatie van het TFT-Touchdisplay Plus wordt het eenvoudig om uw oven of fornuis in te stellen voor uw eet- en kookgewoonten. En het heldere TFT-Touchdisplay Plus is intuïtief te bedienen.

 

Nog sneller perfect bakken en braden. Ovens met geïntegreerde microgolfoven.


Een Siemens-compactoven met geïntegreerde microgolfoven is niet alleen ruimtebesparend, maar ook bijzonder praktisch. Wie eenmaal is gewend aan het genot van een gecombineerd model, kan zich niet meer voorstellen dat hij ooit zonder kon.

Uit het uitgebreide programmamenu kunt u functies als ontdooien of voorgaren selecteren. Bij een ovenschotel vervalt daardoor bijvoorbeeld het vervelende voorkoken van aardappels. De geïntegreerde microgolfoven kan bovendien worden gecombineerd met verschillende verwarmingsmethoden. Daardoor kunt u gaartijden met max. 50% verkorten. In combinatie of afzonderlijk gebruikt - een compactoven met geïntegreerde microgolfoven is in elke keuken handig en maakt het leven gemakkelijker.

Product : Siemens iQ700 HN678G4S1

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019