×
Koelkast

Versheid aan de top

In een lekker gerecht zijn verse ingrediënten essentieel. De koelkasten van Siemens zijn uitgerust met koelsystemen waarmee u de versheid van uw producten eenvoudig en op een flexibele manier behoudt. Uw gerechten zijn heerlijk en uw producten blijven perfect bewaard.

Tot 3 keer langer vers. Dankzij vitaFresh.


Verse ingrediënten zijn heel belangrijk bij het koken. Daarom bieden de praktische koelkasten van Siemens optimale omstandigheden om uw levensmiddelen te bewaren. Veel modellen zijn uitgerust met de innovatieve vitaFresh 0°C-zone, waarin uw levensmiddelen tot drie keer langer vers blijven. Hoe werkt het? Met het optimale klimaat in uw koelkast. De vitaFresh-zones zorgen bij ongeveer 0°C voor de juiste luchtvochtigheid: droog voor vis en vlees, dauwfris voor fruit en groente. Zo blijven levensmiddelen lang vers, en vitamines en voedingsstoffen behouden.

De plek waar fruit en groente zich goed voelen. De crisperBox en de hydroFresh-box.


Bijzonder gevoelige levensmiddelen zoals fruit en groente hebben de juiste koeltemperatuur en de perfect daarop afgestemde luchtvochtigheid nodig, om lang vers te blijven. Siemens-koelkasten beschikken daarom over speciale vakken, waarin beide goed zijn opgeborgen.

De hydroFresh-box is ideaal voor het bewaren van fruit en groente. Dankzij het vochtige klimaat blijven deze levensmiddelen dubbel zo lang vers en stevig; smaak, vitamines en voedingsstoffen blijven behouden. Met een regelaar kan de vochtigheid in de hydroFresh-box gericht worden geregeld.

In de crisperBox kunnen fruit en groente ook optimaal worden bewaard. Aardbeien, broccoli en veldsla - in de crisperBox kan de vochtigheidsgraad precies worden afgestemd op wat erin wordt bewaard en eenvoudig handmatig worden ingesteld met een schuifregelaar. Zo blijft ook hier alles langer knapperig, vers, en rijk aan vitamines en voedingsstoffen.

Product : SIEMENS KI42FP60

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019