×

Laser Schiefer Grijs & Wit

 

Een open keuken moet in harmonie zijn met de rest van het huis. Hier zorgt het werkblad voor de overgang van keuken naar woonkamer. Bovendien wordt het onder de televisie doorgetrokken als superpraktisch opbergrek.

 

 

Opties

Bestekladen

Met een goed geordende lade maak je je het leven makkelijk in de keuken! èggo ontwikkelde speciaal voor jou verschillende oplossingen, vast of verstelbaar volgens je wensen, in hout of sterk pvc, en met diverse accessoires: zo is er een rolhouder voor plasticfolie, een handige inzet voor kruidenpotjes en nog zoveel meer.

Kolomkasten

De kolomkasten van de èggo-keukens bestaan in verschillende hoogtes en je kan ze op tal van manieren indelen: gewoon met legplanken, zoals een apothekerskast, met uitneembare laden of schalen, en zelfs met alles wat je nodig hebt om bezems, toestellen en onderhoudsproducten weg te bergen.

Onderkasten

Omdat je er zo makkelijk in kan, worden je onderkasten trouwe helpers in je keuken. Je kan er je kookpotten en vaatwerk in opbergen, maar ook kruiden, flessen of de bakplaten van je oven. En natuurlijk vind je in onze onderkasten ook heel wat afvalbakoplossingen, om intelligent en verantwoord te sorteren.

Schuifladen en pannenladen

De pannen- en schuifladen van de èggo-keukens kunnen makkelijk een gewicht van meer dan 80kg aan, terwijl ze toch vlot en zonder haperen glijden. De èggo-keukenladen kunnen op maat gemaakt worden van 30 tot 120cm. Zo ontstaan nieuwe design- en uitlijnmogelijkheden, bovenop de talloze indelingsoplossingen.
8.207
Inclusief apparatuur
Prijs is incl. 21% BTW, exclusief levering. Verlichting, tafel, stoelen en accessoires zijn optioneel.

 

Veiligheid en kwaliteit

Keukens op maat

Is er een keuken in onze collectie die je inspireert? Laat ze in je eigen huis plaatsen! In een rechte lijn, in een L-vorm, een U-vorm, met een kookeiland... Maar nog steeds volgens jouw wensen en in de stijl die jij wil. èggo biedt de beste oplossingen voor een keuken die zowel mooi als praktisch is.

Meer weten

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019