×
èggo life

èggo life, een ecologische verantwoorde aanpak, elke dag opnieuw

Omdat we in Nederland onze ecologische voetafdruk achterlaten, is het dan ook hier dat èggo besloten heeft concreet en op een originele manier iets te doen voor het milieu.

Biodiversiteit

èggo werkt mee aan een origineel en fundamenteel programma voor de aanleg en het herstel van natuurgebieden waar biodiversiteit tot stand komt en beschermd wordt. In Nederland zijn zo verschillende boomgaarden of natuurreservaten behouden gebleven, terwijl ze toch toegankelijk blijven voor het publiek, dat er de dieren in het wild van dichtbij kan bekijken vanuit comfortabele observatiehutten.

De natuur is een prachtig tafereel!

èggo helpt, ondersteunt en neemt deel aan het Namur Nature Festival, het grootste Europese festival rond natuur en beeld: voor duizenden bezoekers en toeschouwers films uit de hele wereld, internationale fototentoonstellingen, een natuurdorp, .... De emotie die een beeld uitdrukt zegt meer dan 1.000 worden, en vormt vaak de eerste stap naar meer verantwoord gedrag.

PEFC-certificering

De houten materialen waarmee de èggo-keukens geproduceerd worden, komen van ecologisch duurzaam beheerde bossen, en onze productieprocessen zijn zo uitgedacht dat er zo min mogelijk energie voor nodig is.

Afvalbeheer

Eggo neemt al het verpakkingsafval, karton en frigoliet rond de meubelen en toestellen terug, en recycleert het.

Groene energie

Op het dak van ons logistiek centrum staan 9.200 vierkante meter zonnepanelen die groene stroom produceren en ons verbruik van fossiele brandstoffen terugdringen.

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019