×
èggo project

Informatie over èggo project

Ben je aannemer, promotor van gezinswoningen of appartementsgebouwen? èggo project is de afdeling bij èggo die specifiek gericht is op immobiliënprofessionals. Ben je commercieel adviseur, bestekopsteller of logistiek medewerker? Dan biedt èggo jou prestaties die volledig afgestemd zijn op jouw eisen en specifieke behoeften. Met onze kenmerkende dienstverlening nemen we de hele werf onder handen. Een van onze specialisten volgt alles nauwkeurig op, van ontwerp tot afwerking, en wordt zo voor jou een echte vertrouwenspersoon.

Hoogtechnologische logistiek

èggo beschikt over een hal van 10.000 m², speciaal voor logistieke transacties: onze eigen teams zorgen voor opslag en levering.

Al onze keukens worden vervoerd en opgeslagen in speciale verpakkingen en aangepaste beschermende materialen die we nadien verwerken met recyclageprogramma's.

Èggo garandeert professionele teams die onze keukens plaatsen volgens de regels van de kunst.

Onze experts
tot je dienst

Èggo biedt immobiliënprofessionals alle expertise van zijn teams: èggo-kwaliteitscontrole, beheer van de dienst na verkoop of marketingondersteuning. Onze eenheid Product Management onderhandelt met de grootste merken zodat u de beste voorwaarden voor elektrotoestellen krijgt.

Klanten over èggo

Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen. Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit. Goed gezet, mooie materialen en ook de service (kastdeur vervangen na constatering kleine beschadiging) was uitmuntend.

P. Baijings

03 oktober 2019

Mooie keukens, prima service!

Anthony

25 september 2019

Uitstekende service, we hebben samen een mooie keuken uitgezocht!

Robin

10 september 2019